nieuwsbrief
Geef u op!
zoeken
Zoeken!

Mijn Dakfolie

Halseweg 9
7054 BS
Westendorp

Tel: (0315) 29 81 50
Fax: (0315) 29 86 50
info@mijndakfolie.nl

Producten

Productgroepen Dakmaterialen

Resitrix SK-Partial Bond zelfklevende oplossing voor nieuwbouw en renovatie. De onderzijde is voorzien van een partieel zelfklevende cacheerlaag. Klik op lees meer voor een uitgebreide beschrijving over Resitrix SK-Partial Bond.

Lees meer

Resitrix SK-W is een zelfklevende oplossing voor nieuwbouw en renovatie van groendaken. Klik op lees meer voor een uitgebreide beschrijving over Resitrix SK-W.

Lees meer

Een zelfdragende blijvend duurzame en milieuvriendelijke afvoer. In slechts 5 minuten te plaatsen. Klik op lees meer voor een uitgebreide beschrijving van het Ecoflox afvoersysteem.

Lees meer

De revolutionaire loodvervanger voor in de spouw. SPAF prefab afwateringssyteem in EPDM bestaat uit prefab binnen- en buiten hoeken, waaraan stroken EPDM worden geföhnd.

Lees meer

Een Zelfklevende gewapende EPDM (rubber) strook. Dè aanvulling op zink. Zeer milieuvriendelijk en snel te verwerken in goten. Thermisch lasbaar.

Lees meer

Resitrix de zelfklevende oplossing voor nieuwbouw en renovatie. Klik op lees meer voor een uitgebreide beschrijving over Resitrix SK.

Lees meer

Resitrix MB is een thermisch lasbare EPDM dakbaan voorzien van een ingevulkaniseerde glasdraadwapening en een cacheerlaag met hoogpolymeer SBS, aan de onderzijde afgewerkt met een PE-folie. Klik op lees meer voor een beschrijving over Resitrix MB.

Lees meer

Productgroepen

Dakmaterialen (7)

Geen Footermenu
Copyright © 2020 Mijn Dakfolie | Ontwerp en realisatie: GemakkelijkOnline