nieuwsbrief
Geef u op!
zoeken
Zoeken!

Mijn Dakfolie

Halseweg 9
7054 BS
Westendorp

Tel: (0315) 29 81 50
Fax: (0315) 29 86 50
info@mijndakfolie.nl

Over Ons

Mijndak Folie V.O.F. is een gespecialiseerd bedrijf opgericht op 1 februari 1987. Vanaf het begin heeft Mijndak Folie gekozen voor kwaliteit. We gebruiken daarom E.P.D.M. dakbedekking. Dit is een synthetisch rubber waarmee in 1963 het eerste dak in Nederland bedekt is en nog steeds voldoet aan de zware ecologische eisen (duurzaam en milieuvriendelijk) die vallen onder het DUBO (duurzaam bouwen).

Wie zijn wij?

Op de markt komen met een nieuwe bedrijfsnaam en nieuw product, resitrix-resistit was geen gemakkelijke start. De produkt namen resitrix en resistit, een e.p.d.m. kunststof dakbedekking was voor toen die tijd, 25 jaar geleden een onbekende dakbedekking voor de Nederlandse markt.

Wij Ronald en Jet Mijnen, zijn toen van start gegaan met veel ambitie en passie. Maar om een nieuw produkt aan de man te brengen vergt toch wel veel geduld en doorzettingsvermogen. En dat hebben we gehad al die jaren en nog steeds.

Dakdekkers verwerken vaak meerdere soorten dakbedekking, wij zijn  het enigste bedrijf in Nederland die alleen maar E.P.D.M. verwerkt. De aanpak om de naam Mijndak Folie op de kaart te krijgen hebben we gedaan d.m.v. heel veel beurzen te doen. Direkt contact en het laten zien van het produkt heeft voor ons zeer goed gewerkt. Het is niet alleen gebleven bij het leveren en bekleden van platte daken.

Door de ervaring van jaren, zijn we ook het bedrijf die voor elke denkbare aansluiting en/of probleem op het dak, zeer praktische en duurzame oplossingen kunnen bedenken, in de praktijk uitvoeren tot ieders tevredenheid.

Het bedenken hiervan is verder uitgebreid met aanvullende producten. De produkten SPAF en ECOFLOX. Uitleg over SPAF kunt u vinden op deze website. Voor Ecoflox afvoersystemen verwijzen wij u naar www.ecoflox.nl, waar u meer informatie vind. 

Tevens zijn we dealer van verschillende toebehoren voor dakdekking. Bekijk ons productassortiment

Uitgebreide en gedetailleerde informatie van produkten en diensten lees verder op onze site.

Wij ziin u antwoord, bij een vraag, een advies of een probleem.

Neem contact met ons op.

Firma Mijndak Folie.

Ronald en Jet Mijnen

Geen Footermenu
Copyright © 2020 Mijn Dakfolie | Ontwerp en realisatie: GemakkelijkOnline